Facebook

Facebook Hesap Dondurma, Facebook hesabı nasıl dondurulur? Facebook hesap dondurma linki, Telefondan Facebook dondurma, Facebook hesap dondurma 2024

Çoğu zaman facebook’tan bir süreliğine uzak kalmak isteyebilirsiniz. Bu durumda facebook hesabınızı dondurup, istediğiniz zaman tekrar açabilirsiniz.

Facebook hesap dondurma

Hesabınızı geçici olarak dondurabilir ve istediğiniz zaman geri dönmeyi tercih edebilirsiniz. Hesabınızı dondurmak için Hesap Dondurma linki bağlantısına gidebilirsiniz veya kendiniz gitmek için:

  1. Facebook’un sağ üst kısmındaki profil resminize tıklayın ve ardından sırası ile Ayarlar ve gizlilik > Ayarlar > Gizlilik‘e tıklayın.

Facebook Hesap Dondurma Nasıl Yapılır?

  1. Daha sonra Facebook Bilgilerin‘e ve ardından Dondurma ve Silme karşısındaki Gör bağlantısına tıklayın.

Facebook Hesap Dondurma Nasıl Yapılır?

  1. Hesabı Dondur‘u seçin, sonra Hesabı Dondurma İşlemine Devam Et‘e tıklayın ve onaylamak için talimatları izleyin.

Facebook Hesap Dondurma Nasıl Yapılır?

Facebook Uygulama ile Hesap Dondurma

  1. Cep telefonunuzda Facebook uygulamasını açın. Sağ üsteki üç çizigili Menü tuşuna dokunun. Ardından Çark simgeli Ayarlar düğmesine dokunun. Sonrasında gelen ekranda “Erişim ve kontrol” seçeneine dokunun.

Facebook Uygulama ile Hesap Dondurma

  1. sonraki ekranda “Dondurma ve Silme” seçeneğine dkonun. Ardından İki seçenekten biri olan “Hesabı Dondur” seçeneğini işaretleyin ve “Hesabı Dondurma İşlemine Devam Et” diyerek dondurma işlemini başlatabilirsiniz.

Facebook Uygulama ile Hesap Dondurma

  1. Sonraki adımlarda sizden parola ister, parolanızı da girdikten sonra hesabınızı dondurmuş olacaksınız.

Hesabınız dondurulduğunda:

  • Profilinizi sizden başka kimse göremez.
  • Arkadaşlarınıza gönderdiğiniz mesajlar gibi bazı bilgiler görünmeye devam eder.
  • Arkadaşlarınız, kendi arkadaş listelerinde adınızı görmeye devam eder. Arkadaşlarınız bunu yalnızca arkadaş listelerinden görür.
  • Grup yöneticileri, adınızla birlikte gönderilerinizi ve yorumlarınızı görmeye devam eder.
  • Oculus ürünlerine veya Oculus bilgilerinize erişmek için Facebook hesabınızı kullanamazsınız.
  • Yalnızca sizin kontrol ettiğiniz Sayfalar da donar. Sayfanız dondurulursa insanlar Sayfanızı göremez veya arama yaptıklarında bulamaz. Sayfanızın dondurulmasını istemiyorsanız Sayfanızın tam kontrolünü bir başkasına verebilirsiniz. Böylece Sayfayı dondurmanıza gerek kalmadan yalnızca hesabınızı dondurabilirsiniz.

Hesabınızı geçici olarak dondurup ve istediğiniz zaman geri dönmeyi tercih edebilirsiniz. Hesabınızı dondurursanız, Facebook‘taki diğer kişiler profilinizi göremez ve insanlar sizi aratamaz. Arkadaşlarınıza gönderdiğiniz mesajlar gibi bazı bilgiler, başkaları tarafından görülme durumu vardır.

Hesabınızın yeniden etkinleştirilmesi:

Hesabınızı dondurduktan sonra Facebook’a geri dönmek isterseniz dilediğiniz zaman Facebook’a giriş yaparak veya başka bir yerde giriş yapmak üzere Facebook hesabınızı kullanarak hesabınızı yeniden etkinleştirebilirsiniz. Yeniden etkinleştirme işlemini tamamlamak için giriş yaparken kullandığınız e-posta veya cep telefonu numarasına erişiminizin olması gerektiğini unutmayın.

Dondurulan bir Sayfada tam kontrol sahibi olan tek kişi sizseniz Facebook hesabınızı yeniden etkinleştirdikten sonra Sayfanızı yeniden etkinleştirebilirsiniz.

Hesabınıza giremiyorsanız, şifrenizi yenileyebilirsiniz.

Facebook Hesabınızı silmek isterseniz:

Hesabınızı kalıcı olarak silmeniz, hesabınızı bir daha asla yeniden etkinleştiremeyeceğiniz ve eklemiş olduğunuz içeriklere ve bilgilere bir daha ulaşamayacağınız anlamına gelir. Hesabınızı kurtarma seçeneği olmadan kalıcı olarak silmek istiyorsanız, Facebook Hesabınızı kalıcı olarak silmek. bağlantısını inceleyebilirsiniz.

Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle